Contacteer ons

  Diensten

  Verandadaken herstellen

  Dankzij onze ervaring gaan wij vlot aan het werk en voeren wij zorgvuldige herstellingen uit. Wij zorgen voor het vervangen vanverandaplaten en meer.

  Slijtage en extreme weersomstandigheden kunnen immers ook invloed hebben op uw verandadak. Een lek in uw verandadak kan bijvoorbeeld snel roet in het eten gooien. Pak het dak van uw veranda, pergola of lichtstraat aan en schakel Alurol in.

  We plaatsen de nodige aluminiumprofielen op uw dak bij een volledige aluminiumstructuur, maar deze kunnen ook dienstdoen als drager voor uw houten dak. Zie het met uw eigen ogen en bekijk onze realisaties.

  Verandabouw

  Ook een volledige veranda plaatsen in aluminium is mogelijk bij Alurol. Wij zetten de hele structuur op in de door uw gewenste profielen en werken af naar uw smaak en voorkeur.
  Onze veranda’s in aluminium zijn goed geïsoleerd, hebben een mooi design en worden volledig op maat geplaatst. Hoe ziet u uw toekomstige veranda? Doe inspiratie op en bekijk onze afgewerkte projecten.

  Ramen en deuren

  Voor ramen en deuren heeft een aluminiumstructuur ook vaak een meerwaarde. Kies voor een veranda met tal van voordelen en schakel ons in voor uw ramen en deuren in aluminium.

  Wat zijn de voordelen?

  • een hoge isolatiewaarde
  • kwalitatief design
  • onderhoudsgemak
  • inbraakveiligheid

  Alurol helpt u graag met uw ramen en deuren in aluminium. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

  Renovatie veranda's

  renovatieHeeft u eindelijk gekozen voor een renovatie van uw veranda? Wij verhelpen heel wat problemen: lekkende daken, glasschade, waterschade, stormschade, hagelschade, slijtage, haperende ramen en deuren, en zo veel meer. Ontdek onze zorgvuldige aanpak en bekijk onze afgewerkte projecten.

  Hoe gaan wij te werk?

  • Wij vervangen uw dakpanelen of beglazing met nieuwe exemplaren. Extra isolatie of zonwering is altijd mogelijk.
  • Heeft u eigenlijk liever glazen panelen dan uw huidige panelen? Dan vervangen wij uw dakplaten met glas. Geniet van meer zonlicht en een stijlvol uiterlijk.
  • Ook de profielen kunnen vervangen worden door isolerende varianten.
  • Wij herstellen en vervangen het voegwerk en de aflsuitingen van het rubber. Wij werken altijd met oog voor detail.

  Profiteer nu van een grondige renovatie en contacteer Alurol.

  Onderhoud

  Heeft uw veranda een onderhoudsbeurt nodig om de tand des tijds verder te doorstaan? Wij komen graag langs om onderhoud uit te voeren.

  Vertrouw op onze vakkennis voor een grondig resultaat en vraag meer informatie.